Usted está aquí

BUENO I TORRENS, DAVID

David Bueno (Barcelona, 1965) és doctor en Biologia i professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador de la ciència. Ha publicat molts articles de divulgació científica i col·labora en diferents mitjans de comunicació. Ha publicat diversos llibres de text escolars i ha col·laborat en enciclopèdies. I és director i editor de la revista de divulgació científica «B-On».

Salvador Macip (Blanes,1970) és metge, investigador i escriptor. És professor de la Universitat de Leicester, al Regne Unit, on dirigeix un grup de recerca sobre les bases moleculars del càncer i l'envelliment. És autor de cinc novel·les, també ha publicat dos llibres infantils, un recull de contes i un mètode per aprendre anglès. En el camp de la divulgació científica, ha escrit quatre llibres.

Eduard Martorell (Barcelona, 1964) és llicenciat en Biologia, postgraduat en Medicina Clínica Preventiva, editor, i professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya. Dóna classes de didàctica de les ciències experimentals i sobre infància, salut i alimentació. És autor de llibres de text, contes i articles de natura per a joves. I de llibres de divulgació científica.