EL TRESOR DE LILITH

UN CONTE SOBRE LA SEXUALITAT EL PLACER I EL CICLE MENSTRUAL
Imagen de cubierta: EL TRESOR DE LILITH
Precio: 15,00€
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
50
Dimensiones: 215 mm × 225 mm × 0 mm
Fecha de publicación: 
ISBN: 
978-84-616-1090-7

El tresor de Lilith és una eina preciosa gràcies a la qual des de ben petites les nenes poden estimar-se, valorar-se, cuidar-se i respectar el seu cos. Els transmet una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, i les ajuda a potenciar la seva autoestima. Maria Rosa Casanovas ? Terapeuta, formadora i coordinadora del Programa Alegra (Formació d'Educadors en Autoestima i Desenvolupament Emocional per a nens i adolescents).
«Amb aquest conte, els adults aprendrem a transformar el llenguatge comú en llenguatge metafóric. Això ens ajudarà a fer arribar aquestes imatges amb més sentit i profunditat al cor de les nenes, les quals crearan un sentiment de respecte i autoestima cap a elles mateixes.» Vicens Olivé Pibernat ? Soci fundador de l'Institut Gestalt de Barcelona, Gestalt & PNL-Coach.
Aquest llibre inclou una guia didàctica amb reflexions i recursos sobre l'acompanyament i l'educació de la sexualitat de les nenes, elaborada per la psicòloga Anna Salvia Ribera, especialista en salut sexual i autora del llibre Viaje al Ciclo Menstrual.