Usted está aquí

Imagen de cubierta: HARRAGA (CATALÀ)

HARRAGA (CATALÀ)

LOZANO GONZÁLEZ, ANTONIO

ISBN: 
978-84-938960-2-7
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
148
Dimensiones:
150x230
Fecha edición:01/09/2011
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

15,00€
Vaig assegurar-me de que ningú portés a sobre la seva documentació: eren harraga, els qui cremen els seus papers, per sortir del país sense deixar rastre. Els vam explicar que era per protegir-los, perquè no els poguessin retornar al seu lloc d?origen, que mai havien de confessar. En realitat, era la organització qui es beneficiava d'aquesta situació. Un cop els deixaven als seus llocs, no s?atrevien a sortir sense documentació, ni a abandonar el treball, o, en el cas dels més desesperats per tornar, a demanar auxili al consolat.

Aquesta és la negra història de Jalid, un jove tangerí que es mou entre Europa i Àfrica, entre el luxe i el delicte, entre la moral i el plaer, entre el tràfic de drogues i el de persones, un supervivent que desgrana en primera persona la corrupció, l'explotació i el fàstic d'un sistema on tots són titelles, i on és pràcticament impossible ser l?amo d'un mateix.

Novel·la negra basada en les màfies de la migració. Tràfic de drogues i de persones enmig de dos mons amb institucions corruptes, dos mons que confronten tradició i modernitat, pobresa i luxes, il·lusions i frustracions. On sicaris, camells, narcotraficants, policies de fronteres, polítics i respectables advocats, conviuen enredats en una trama de diner ràpid i tret fàcil.

"Un món que no veuen els mortals, els qui es creuen en el teu camí per anar a la feina, et venen el pa cada matí, et saluden al tornar a casa".

Recomendaciones

LOZANO GONZÁLEZ, ANTONIO

Antonio Lozano González nació en Tánger en 1956. Licenciado en Traducción e Interpretación, reside en Agüimes (Gran Canaria), municipio del que fue concejal de Cultura entre 1987 y 2003. Es director del Festival del Sur-Encuentro Teatral Tres Continentes y del Festival Internacional de Narración Oral «Cuenta con Agüimes». Su primera novela, Harraga (Zoela, 2002), fue elogiada por escritores como Manuel Vázquez Montalbán, Dulce Chacón y Fernando Marías.

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario