ON/OFF (CAT.)

Cover Image: ON/OFF (CAT.)
Precio: 16,00€
Novedad
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Castellano
Número de páginas: 
40
Dimensiones: 265 cm × 220 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2022
ISBN: 
978-84-18821-42-4

A casa ha arribat un nou electrodomèstic. L'aparell, conscient de com n'és d'important, per als humans, no acaba d'entendre per què a vegades prescindeixen dels seus serveis. La resta d'aparells elèctrics seran els que hauran de respondre les seves preguntes: Com és que no estem sempre encesos? Què fan els humans quan ens apaguen?
Una divertida reflexió sobre l'ús de la tecnologia i sobre totes aquelles coses que ens fan humans, amb un JOC DE REGAL dels que no cal endollar.

AUTOR/A

COL·LECTIU ROSA SARDINA

El Col·lectiu Rosa Sardina és un grup d?il·lustradores que creu fermament que el treball col·laboratiu pot ajudar a millorar el món. Plegades, creen projectes il·lustrats, aprenent les unes de les altres i gaudint molt de l?experiència. Il·lustren amb la tècnica del collage, retallant i enganxant manualment papers pintats per elles mateixes. Amb aquesta tècnica a Takatuka també hem publicat Lota, la catxalota (2019, amb Roser Rimbau). El Col·lectiu Rosa Sardina el formen Cristina Sabaté, Belén Loza, Teresa Guilleumes Morell, Sonia Estela Guerra, Lydia Garrido, M. Josep Figueroa Naqui, Alba Ginesta i Elena Val.