ORÍGENS DE LA CIVILITZACIÓ

L'ERA DELS DÉUS EMMASCARATS I ELS REIS COBERTS
Imagen de cubierta: ORÍGENS DE LA CIVILITZACIÓ
Precio: 15,00€
Agotado
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
300
Dimensiones: 215 mm × 150 mm × 0 mm
Fecha de publicación: 
2016
ISBN: 
978-84-16553-56-3

L'era del déus emmascarats i els reis coberts.

Manifest per una civilització democràtica, Volum I.

Abdullah Öcallan.

L'obra "Manifest per una civilització democrática" és la mes important d'Abdullah Ocalan, líder del moviment revolucionan kurd. S'hi reflexa de forma extensa i completa la seva proposta política, el non paradigma que va adoptar el moviment després de l'abandonament de la vía marxista-leninista: el Contederalisme Democrátic.

En aquest primer volum Ocalan investiga sobre els orígens mateixos de les grans estructures opresives: el patriarcat, l'estat i el capitalisme. Analitza com evoluciona la societat des de la prehistoria i quins mecanismes socials es creen per a justificar l'opressió, les ¡ajusticies i la desigualtat.

Pero abans també planteja qüestions al voltant del métode científic, sobre quina metodología d investigado s na d utilitzar per arribar a conclusions realment alliberadores.

En definitiva, és una obra complexa que posa les bases per a comprendre les seves propostes i análisis deis següents volums. La totalitat deis beneficis derivats de ledició d'aquest llibre es destinen a solidaritat amb el Kurdistán.

Aquest llibre forma parí de la col-lecció Sol de Revolta, una serie de textos per apropar la realitat de la revolució kurda.