QUICO SABATÉ I LA GUERRILLA ANARQUISTA

SEGUIDO DE EN TIEMPO DE ELECCIONES
Imagen de cubierta: QUICO SABATÉ I LA GUERRILLA ANARQUISTA
Precio: 15,00€
Este libro tiene disponibilidad inmediata
En Duque de Alba
Para envío
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
281
Dimensiones: 180 cm × 130 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2015
Materia: 
ISBN: 
978-84-16553-31-0

EN CATALÁN
Quico Sabaté i la guerrilla anarquista es un treball col-lectiu, de diferents autors/es, que recopila i actualitza la memoria sobre el Quico Sabaté i la lluita de diferents grups d'acció de guerrilla urbana a Catalunya, que van actuar entre 1939-60.

A través de la figura de Francesc Sabaté Llopart, intentem aproximar-nos al fenomen de la lluita guerrillera urbana i anarquista, duta a terme a Catalunya, des del final de la Guerra Civil espanyola. Aquesta lluita serà tot un referent per a la següent generació de lluitadors i lluitadores antifranquistes, així com pels grups guerrillers de diversos països de sud-amèrica, durant les dècades dels 60 i 70.

Amb aquest llibre no només apuntem cap a una recuperació històrica. Pensem que aquesta experiència de lluita pot aportar elements de reflexió que ajudin d?encarar la lluita del present i del futur de les noves generacions.

Davant del capitalisme mes salvatge i la regressió de llibertats que patim, malgrat l'aparença d'uns drets bàsics, les accions d'aquests guerrillers ens esperonen per lluitar col-lectivament i de manera decidida envers l'assoliment real d'una sobirania que comporti alhora l'avenç cap a una societat mes lliure i una transformado social.