Usted está aquí

Imagen de cubierta: QUICO SABATÉ I LA GUERRILLA ANARQUISTA

QUICO SABATÉ I LA GUERRILLA ANARQUISTA
SEGUIDO DE EN TIEMPO DE ELECCIONES

VARI@S AUTOR@S

ISBN: 
978-84-16553-31-0
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
281
Dimensiones:
130x180
Fecha edición:01/04/2015
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

15,00€
EN CATALÁN
Quico Sabaté i la guerrilla anarquista es un treball col-lectiu, de diferents autors/es, que recopila i actualitza la memoria sobre el Quico Sabaté i la lluita de diferents grups d'acció de guerrilla urbana a Catalunya, que van actuar entre 1939-60.

A través de la figura de Francesc Sabaté Llopart, intentem aproximar-nos al fenomen de la lluita guerrillera urbana i anarquista, duta a terme a Catalunya, des del final de la Guerra Civil espanyola. Aquesta lluita serà tot un referent per a la següent generació de lluitadors i lluitadores antifranquistes, així com pels grups guerrillers de diversos països de sud-amèrica, durant les dècades dels 60 i 70.

Amb aquest llibre no només apuntem cap a una recuperació històrica. Pensem que aquesta experiència de lluita pot aportar elements de reflexió que ajudin d?encarar la lluita del present i del futur de les noves generacions.

Davant del capitalisme mes salvatge i la regressió de llibertats que patim, malgrat l'aparença d'uns drets bàsics, les accions d'aquests guerrillers ens esperonen per lluitar col-lectivament i de manera decidida envers l'assoliment real d'una sobirania que comporti alhora l'avenç cap a una societat mes lliure i una transformado social.

Recomendaciones