Usted está aquí

Imagen de cubierta: RT#15M

RT#15M
CONECTADAS EN LA RED COORDINADAS EN LAS PLAZAS

VARI@S AUTOR@S

ISBN: 
978-84-938332-3-7
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Castellano
Número de páginas: 
142
Fecha edición:01/01/2011
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

Este libro tiene disponibilidad inmediata.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

16,50€
El llibre RT # 15M és, en diferents sentits, molt més que un llibre de fotografies del moviment 15M.

Amb aquest llibre de tweets i fotografies hem volgut documentar una petita part de tot el material que, deguda la celeritat i fugacitat de la xarxa, corria el risc de perdre's entre els bits, sense voler però interpretar el que va passar entre el 15 de maig i el 19 de juny del 2011. És una crònica de les primeres passes d'un moviment narrades per els usuaris de twitter que ho van viure.

A través d'una selecció de 913 tweets hem volgut ressaltar la capacitat creativa, organitzativa i de difusió que ha donat aqueste mitjà, ultrapassant fronteres reals i virtuals. Són 573 imatges d'entre totes aquelles petites que se'ns van quedar gravades a la retina.

El llibre recull también l'esperit de la cooperació viscut a les places, a través del finançament col·lectiu dels 488 mecenes que han fet possible aquesta edició via crowdfunding.

També és l'experiència en el fertilit 2.0, l'obertura d'un espai comú on poder compartir la informació i intercanviar el coneixement. Mitjançant els 288 enllaços externs que hem recollit al llibre, o amb la creació de la wiki http://rt15m.wikidot.com. Un espai de memòria comú on podrem, entre totes, millorar, ampliar o traduir aqueste recull. Una eina on crear un directori de recursos a la xarxa per a una revolta 2.0.

Però sobretot és un testimoni que juntes ho fem possible.
I cada dia més i Millor, retrobant Els camins per tornar no NOMÉS a les places, sinó también ALS centres educatius, ALS CAP, ALS Hospitals, a les cases de les famílies desnonades, etc.

Hem tornat a aprendre que gràcies al suport mutu, la solidaritat i la presa de decisions col·lectives, som capaços de coordinar-nos i passar de la indignació a l'acció.

Recomendaciones