CAN DESASTRE

Cover Image: CAN DESASTRE
Precio: 18,90€
Novedad
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Castellano
Número de páginas: 
144
Dimensiones: 230 cm × 160 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2024
ISBN: 
978-84-10025-05-9
Traductor/a: 
LAMUELA, HELENA


Una divertidíssima sitcom sobre la comunitat de veïns més estrafolària.

Roberta Vázquez és una de les il·lustradores de còmic més reputades del nostre país. Aquest és el seu primer còmic infantil.

Amb un univers personalíssim, irreverent com cap altre, on l'humor i la celebració de l'absurd són els grans protagonistes. A mig camí entre el còmic (vinyetes) i llibre de lectura, un debut divertidíssim, intel·ligentíssim i també molt tendre. Una celebració de l'amistat, de viure en comunitat i d'ajudar-se els uns als altres.Hi havia una vegada una casa, una casa meravellosa: tenia jardí, golfes i soterrani. Només li faltava una piscina. I els habitants... eren bona gent, tot i que de vegades podien ser una mica estrafolaris. O directament un autèntic desastre... perquè el normal era embolicar-la ben parda. El que és segur és una cosa: en aquesta casa és impossible avorrir-se.

AUTOR/A

VAZQUEZ, ROBERTA

Roberta Vázquez (Santiago de Compostela, 1989)<BR>Ha ilustrado para revistas como Glamour, VICE, El País Semanal, Marie Claire o Líbero. Publica cómics mensualmente en Cactus y Cáñamo.<BR>Autoedita sus propios fanzines, y colabora en todos los que le da tiempo. Es una de las promesas del cómic español.

Cover Image: ¡SOCORRO!
19,90€
Disponible