ESCOLA D'APRENENTS

Imagen de cubierta: ESCOLA D'APRENENTS
Precio: 15,50€
Este libro se puede adquirir, siendo el plazo de entrega a particulares un pelín más largo de lo habitual. Muchas gracias.
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
192
Dimensiones: 210 cm × 140 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2021
Materia: 
ISBN: 
978-84-18218-42-2

L'educació és el substrat de la convivència, el taller on s'assagen les formes de vida possible. Per això el capitalisme cognitiu s'ha pres seriosament la tasca d'assaltar tots els seus camps: l'educació formal i la informal, els recursos, les eines i les metodologies. La presencialitat i la virtualitat. La infància i la formació al llarg de tota la vida. L'educació no només és un gran negoci. És un camp de batalla on la societat reparteix, de manera desigual, els seus futurs. Diuen els pedagogs que cal canviar-ho tot, perquè el món ha canviat per sempre. Aquesta afirmació amaga les preguntes que ens fan més por: de què serveix saber quan no sabem com viure? Per què aprendre quan no podem imaginar el futur? Aquestes preguntes són el mirall on no ens volem mirar. Ens fa vergonya no tenir respostes i sempre és més fàcil disparar contra mestres i educadors. Com volem ser educats? Aquesta és la pregunta que una societat que es vulgui mirar a la cara hauria d'atrevir-se a compartir. Ens implica a tots. Tots som aprenents al taller on s'assagen les formes de vida possible. Educar no és aplicar un programa. Educar és l'art d'acollir l'existència, elaborar la consciència i disputar els futurs. Dins i fora de les escoles, l'educació és una invitació: la invitació a prendre el risc d'aprendre junts, contra les servituds del propi temps.

AUTOR/A

GARCÉS MASCAREÑAS, MARINA

Marina Garcés (Barcelona, 1973) es doctora en filosofía. Actualmente enseña filosofía en la Universitat Oberta de Catalunya y coordina la actividad de la fundación por el pensamiento crítico y experimental Espai en Blanc. Colabora habitualmente con la revista Archipiélago y ha participado en publicaciones colectivas como el libro Por una política nocturna (Debate, 2002).

Imagen de cubierta: CIUDAD PRINCESA
16,90€
Imagen de cubierta: CULTURA EN TENSIÓN
14,00€
Imagen de cubierta: EL GRAN RETROCESO
19,90€
Imagen de cubierta: EN LAS PRISIONES DE LO POSIBLE
15,00€
Imagen de cubierta: ESCUELA DE APRENDICES
15,50€
Imagen de cubierta: FILOSOFÍA INACABADA
18,90€
Imagen de cubierta: FILOSOFÍA INACABADA
16,50€
Imagen de cubierta: FUERA DE CLASE
15,00€
Imagen de cubierta: HUMANIDADES EN ACCIÓN
18,00€
Imagen de cubierta: LA POLÍTICA FUERA DE LA HISTORIA
18,00€
Imagen de cubierta: MIERDA DE MÚSICA
16,90€
Imagen de cubierta: NUEVA ILUSTRACIÓN RADICAL
7,90€
Imagen de cubierta: UN MUNDO COMÚN
12,00€