Usted está aquí

Imagen de cubierta: ESCOLA, FAMÍLIES I COMUNITAT

ESCOLA, FAMÍLIES I COMUNITAT

COLLET-SABÉ, JORDI - TORT BARDOLET, ANTONI

ISBN: 
978-84-9921-917-2
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
136
Dimensiones:
150x210
Fecha edición:01/02/2017
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

12,00€
Els esdeveniments que presenciem aquests últims temps, tant en l'àmbit global com local, constaten que vivim un autèntic canvi d'època, en què les regles del joc social i educatiu s'estan transformant profundament.

En aquest context, totes les educacions -l'escolar, la familiar, l'esportiva, l'artística o la del lleure- experimenten un notable desajust entre unes respostes antigues i unes preguntes que canvien substancialment. Davant d'aquest desajust és imprescindible entendre, plantejar i construir polítiques i accions educatives des d'una perspectiva que les inclogui totes -la familiar, l'escolar, la comunitària, etc.- i que tingui molt en compte la seva absoluta interdependència. Aquesta és la idea clau: no es pot intentar educar pertinentment en el segle XXI sense tenir en compte famílies, docents i comunitat i les seves estretes interrelacions.

Jordi Collet i Antoni Tort, basant-se en les seves recerques, proposen exemples, accions i debats per educar el millor possible en el nostre món, reconeixent, alhora, tot allò après fins avui.

Recomendaciones

COLLET-SABÉ, JORDI

Jordi Collet Sabé es diplomado en educación social, licenciado y doctor en sociología. Es profesor titular de sociología de la educación en la Universitat de Vic (Barcelona), ha sido investigador en el Instituto de Gobierno y Políticas Públicas (IGOP-Universitat Autònoma de Barcelona) y Visiting Academic en el Institute of Education (University of London).

Introducció<BR> <BR> 1. La perspectiva EFC<BR> Una petita història de les barreres que dificulten les (bones) relacions entre escola, famílies i comunitat<BR> Les cinc barreres entre escola, famílies i comunitat... O com les estructures institucionals influeixen de manera invisible<BR> Escola, famílies i comunitat (EFC): la perspectiva imprescindible per educar (bé) avui<BR> <BR> 2. Àmbits i propostes de millora de les relacions entre docents, famílies i comunitat<BR> Àmbits per a la millora<BR> Àmbits d'actuació i condicions de possibilitat<BR> Més enllà de la formalitat<BR> El paper de les AMPA. La dimensió educativa i comunitària de la participació de les famílies en el sistema educatiu<BR> Propostes i avenços<BR> Annex<BR> <BR> 3. Repensar els reptes educatius des de la perspectiva EFC<BR> Els temps educatius<BR> Els deures<BR> La funció docent en una institució oberta<BR> <BR> Conclusions

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario