Usted está aquí

Imagen de cubierta: TERRA DE NINGÚ VOLUM II

TERRA DE NINGÚ VOLUM II
PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESSIÓ

VARI@S AUTOR@S

Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-16828-70-8
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
131
Dimensiones:
150x210
Fecha edición:01/12/2019
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

12,00€

Terra de ningú VII. Perspectives feministes sobre la repressió s'emmarca dins del projecte iniciat amb Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència, que es va publicar a finals del 2017, en un context de repressió per part de l'Estat marcat sobretot per l'1 d'Octubre i la celebració del referèndum d'autodeterminació a Catalunya. Aquest segon volum de Terra de ningú parteix d'aquella tardor i és, d'una banda, una reacció a la situació política i social del nostre país, i de l'altra, busca ser una oportunitat per reflexionar més pausadament sobre com abordar els temes repressius en el context actual des d'una aproximació feminista que ha estat pràcticament absent en el debat públic.

Terra de ningú VII Perspectives feministes sobre la repressió inclou articles que ens donen eines rellevants per pensar la repressió en l'àmbit históric i actual, situat a casa nostra però també en relaciò amb altres territoris de l'Estat, de manera que ens permeten reflectir les diferents cares d'aquesta repressió i com està afectant les dones i els feminismes. Amb l'objectiu, en darrer terme, de contribuir a visibilitzar la repressió sobre les dones i d'aprendre les estratègies per fer-hi front.

Amb textos de: Carina Navarro, Carme Porta, Clara Camps Calvet, Dolors Bassa, Elisabet Almeda Samaranch, Gatamaula, Hora Bruixa, Laia Serra, Lucía Veciño, Marta Roqueta-Ferna`ndez, Montse Bassa, Mireia Boya, Núria Vergès Bosch, Pastora Filigrana García,Tamara Carrasco, Tània Verge, Zuriñe Rodrìguez Lara.
 

Recomendaciones