CONTES DE BAGDAD

(CATALÀ/ÀRAB)
Imagen de cubierta: CONTES DE BAGDAD
Precio: 6,00€
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Edición bilingüe Catalán / Árabe
Ilustrador/a: 
Número de páginas: 
160
Dimensiones: 210 mm × 130 mm × 0 mm
Fecha de publicación: 
2017
ISBN: 
978-84-15004-31-8
Traductor/a: 
HABEED, FADI

Com pot canviar-nos la vida l'esclat d'una guerra? I si ocupessin el nostre país? Què farien Simbad, Alí Babà o Aladí a l'Iraq actual?
Les narracions que presentem sorgeixen d'aquests famosos contes vinculats a Les mil i una nits. Els seus protagonistes tenen en comú les ganes d'aprendre, d'estimar i de passar-s'ho bé, però topen amb la realitat que els envolta, la de la violència, la misèria i la por. Són personatges que no es conformen amb el que s'han trobat, sinó que lluiten per anar endavant. Com als relats de Les mil i una nits, aquests contes volen demostrar que la paraula i la raó són les millors armes contra la barbàrie i la guerra. Realitat i fantasia unides per recuperar esperances perdudes, il?lusions enterrades sota els pous de petroli, mirades de nois i noies que voldrien un present en pau.

Amb aquesta obra, editada en català y àrab, Marge Books reprèn la iniciativa «Llibre Solidari» mitjançant la qual col?labora amb diferents organitzacions dedicades a l'ajuda humanitària, la defensa dels drets humans, el desenvolupament de l'educació i la defensa del medi ambient, entre d'altres activitats solidàries. Aquesta iniciativa va començar amb la edició d'aquest mateix títol en català i castellà. En aquesta ocasió, apropa les històries i la realitat dels seus personatges a lectors de tot el món.