Usted está aquí

Imagen de cubierta: CONTES DE BAGDAD

CONTES DE BAGDAD
(CATALÀ/ÀRAB)

ARIMON VENTURA, GLÒRIA

Ilustrador/a: 
ISBN: 
978-84-15004-31-8
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Edición bilingüe Catalán / Árabe
Número de páginas: 
160
Dimensiones:
130x210
Fecha edición:01/10/2011
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

6,00€
Com pot canviar-nos la vida l'esclat d'una guerra? I si ocupessin el nostre país? Què farien Simbad, Alí Babà o Aladí a l'Iraq actual?
Les narracions que presentem sorgeixen d'aquests famosos contes vinculats a Les mil i una nits. Els seus protagonistes tenen en comú les ganes d'aprendre, d'estimar i de passar-s'ho bé, però topen amb la realitat que els envolta, la de la violència, la misèria i la por. Són personatges que no es conformen amb el que s'han trobat, sinó que lluiten per anar endavant. Com als relats de Les mil i una nits, aquests contes volen demostrar que la paraula i la raó són les millors armes contra la barbàrie i la guerra. Realitat i fantasia unides per recuperar esperances perdudes, il?lusions enterrades sota els pous de petroli, mirades de nois i noies que voldrien un present en pau.

Amb aquesta obra, editada en català y àrab, Marge Books reprèn la iniciativa «Llibre Solidari» mitjançant la qual col?labora amb diferents organitzacions dedicades a l'ajuda humanitària, la defensa dels drets humans, el desenvolupament de l'educació i la defensa del medi ambient, entre d'altres activitats solidàries. Aquesta iniciativa va començar amb la edició d'aquest mateix títol en català i castellà. En aquesta ocasió, apropa les històries i la realitat dels seus personatges a lectors de tot el món.

Recomendaciones