NABLUS EN FLAMES

A L'OEST DEL JORDÀ SEGONA PART
Imagen de cubierta: NABLUS EN FLAMES (CATALÀ)
Precio: 18,00€
Este libro tiene disponibilidad inmediata
En Duque de Alba
Para envío
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
276
Dimensiones: 225 cm × 145 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2017
Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-943205-2-1
Traductor/a: 
VALLS, ORIOL

«Omar va sortir corrents del lloc barrejant-se amb les masses que corrien preses del pànic i es dirigien als carrerons. Els dos soldats que quedaven amb vida van localitzar la procedència dels trets i van començar a disparar contra el cotxe, el dipòsit del qual no va tardar a explotar formant una gran flamarada. Va començar una pluja intensa de vidres procedent dels edificis que va provocar encara més víctimes. Els altres soldats ja havien arribat a la teulada de l?edifici i començaren a disparar a tothom.

Omar, aprofitant el desordre, va aconseguir donar la volta a la Plaça i es va situar a la part oposada, des d'on observà a través del telescopi als altres dos soldats, que encara disparaven al cotxe de forma histèrica. Els separaven uns trenta metres. Es va aproximar fins a reduir la distància a la meitat. ?No puc fallar l'única bala que encara em queda ?es digué.»

Nablus en flames és una novel·la trepidant que ens endinsarà per les places i els carrerons de les ciutats palestines de Nablus i Ramala, en una lluita a mort entre la resistència palestina i l?exèrcit israelià en plena segona intifada, a començaments del segle XXI.

A través dels seus personatges coneixerem com viu la població palestina la contraposició de la modernitat i les velles costums, la integritat i la corrupció política, la religió i el paper de la dona. I tot, enmig de la brutal, impecable i despietada ocupació militar israeliana.

AUTOR/A

ABDEL-MUTI ISSA, MUSA

Periodista palestí, llicenciat, màster i doctorat en Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a corresponsal de l’agència efe a l’Orient Mitjà, sent-ne redactor en cap del Departament Àrab; com a professor de periodisme a la Universitat palestina d’Al-Najah i com a relacions públiques i conseller de premsa de l’ambaixada dels Emirats Àrabs a Madrid. Ha participat en múltiples conferències i col·loquis, així com en la Conferència de Pau sobre Orient Mitjà celebrada a Madrid el 1991. Entre la seva activitat literària hi destaquen varis articles de premsa i els llibres El Cine Palestino i Los Medios de Comunicación del Sionismo. El 2012 publica amb Tigre de Paper Edicions  Kafer Enas, la primera part de la trilogia A l’oest del Jordà.

Imagen de cubierta: DÉU NO PERDONA LES VERGES (CATALÀ)
18,00€
Disponible