DÉU NO PERDONA LES VERGES

A L'OEST DEL JORDÀ TERCERA PART
Imagen de cubierta: DÉU NO PERDONA LES VERGES (CATALÀ)
Precio: 18,00€
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
262
Dimensiones: 225 cm × 145 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2017
Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-944954-1-0
Traductor/a: 
VALLS, ORIOL

?Aviat serem lliures i podrem anar-nos-en on vulguem, sense estar vigilats ni controlats ?li deia il·lusionat. Però les paraules benintencionades del seu millor amic no li feien cap efecte, sinó que li feien sentir tristesa i solitud, perquè havia canviat molt, fins al punt que no es recordava de la seva vida anterior ni de la dotzena d?anys que havien passat lluitant pels mateixos objectius. Es preguntava per aquella metamorfosi tan radical del Riduan, i s'adonava que era el resultat de cedir a les pressions socials i de l?Autoritat Palestina, i també per la il·lusió d'un canvi i una millora. «Quant de temps tardaré a canviar?», es preguntava, desitjant que no fos gaire, per no continuar patint l?àrdua tasca de nedar a contracorrent?

Que ningú esperi un final cinematogràfic per A l'oest del Jordà, on el bé guanya el mal, la realitat mai no és tan senzilla. A Déu no perdona les verges, la vida continua mentre cadascú lluita sense treva per materialitzar els seus projectes, els seus desitjos. Les contradiccions i lluites internes s'aguditzen en aquesta tercera part de la saga, el conflicte interior serà, doncs, la característica principal dels estats emocionals dels nostres protagonistes. Ocupant, així, la centralitat narrativa per servir alhora de paral·lelisme amb la realitat històrica que viu el poble palestí: desemparat, confús i en pugna interna, després de la mort de Yasser Arafat?

AUTOR/A

ABDEL-MUTI ISSA, MUSA

Periodista palestí, llicenciat, màster i doctorat en Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a corresponsal de l’agència efe a l’Orient Mitjà, sent-ne redactor en cap del Departament Àrab; com a professor de periodisme a la Universitat palestina d’Al-Najah i com a relacions públiques i conseller de premsa de l’ambaixada dels Emirats Àrabs a Madrid. Ha participat en múltiples conferències i col·loquis, així com en la Conferència de Pau sobre Orient Mitjà celebrada a Madrid el 1991. Entre la seva activitat literària hi destaquen varis articles de premsa i els llibres El Cine Palestino i Los Medios de Comunicación del Sionismo. El 2012 publica amb Tigre de Paper Edicions  Kafer Enas, la primera part de la trilogia A l’oest del Jordà.

Imagen de cubierta: NABLUS EN FLAMES (CATALÀ)
18,00€
Disponible