VET AQUI DUES VEGADES LA BELLA I LA BÈSTIA

EDICIÓN EN CATALÀ
Imagen de cubierta: VET AQUI DUES VEGADES LA BELLA I LA BÈSTIA
Precio: 16,00€
Sin stock, sujeto a disponibilidad en almacenes.
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
26
Dimensiones: 220 mm × 220 mm × 0 mm
Fecha de publicación: 
2016
ISBN: 
978-84-944887-3-3

Vet aquí dues vegades és una oportunitat per als contes de sempre. Sense sexisme, sense violència ni desigualtat. Màgics, divertits i coeducatius .Quan vam començar a llegir els contes clàssics a la nostra filla Violeta, ens vam adonar que li estàvem transmetent que les princeses esperen i els prínceps decideixen, que els llops devoren a les àvies, que les bruixes no són sàvies. .. Així que vam decidir reescriure'ls. Ara estem desitjant llegir-al nostre fill Nicolau, perquè els nois també són peça fonamental en aquest canvi necessari.

Aquest curiós nom que ja obliga a replantejar-se la afermada entradeta amb la qual comencen gairebé tots els contes clàssics, i és la mostra de com es replantegen aquests contes des d'aquest original projecte que us presentem avui, signat per l'empresa Quatre Femelles, al capdavant de la qual es troben Pablo i Belén, pares d'un nen i una nena als que començaven a grinyolar cada vegada més els continguts i les frases dels contes de sempre.

Vet aquí dues vegades és una nova proposta per reinventar els contes clàssics plens d'actituds, ensenyaments i moralitats antiquades, injuriades i en molts casos ratllant el masclisme i les actituds poc equitatives entre homes i dones. I sí, són només contes, però per ventura no és molt més el que porten implícit? Actituds, ensenyaments, jocs simbòlics amb els quals els nens aprenen a jugar i a imitar. Amb unes fabuloses il·lustracions de Nacho de Marcos, des Cuatro Tuercas, han reescrit dotze contes clàssics,

Blancaneus, la Caputxeta, La Ventafocs, La Sireneta, Hansel i Gretel, La Bella Dorment, Els Tres porquets, Pinotxo, La Bella i la Bèstia, El Aneguet lleig, Rapunzel i La Rateta que escombrava l´escaleta. Han mantingut la màgia, la fantasia, però prescindit de la violència, el sexisme, la desigualtat i el culte a la bellesa. I en paraules de Pablo, ens han quedat molt xulos, preciosos i co-educatius?

Disponibles en castellà i català